Şbt

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Tanıtım Faaliyetleri kapsamında Okul Tanıtım Komisyonumuz ( Okul Müdürü Yüksel ÇATAL, Hedef YKS 2024 Okul Koordinatörü-Fizik Öğretmeni Remzi SAMANCI, Pansiyon Müdür Yardımcısı-Psikolojik Danışman Bilal GÜNER ) ilçemizdeki Keşlik Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında ilgili okulun idaresine, öğretmenlerine, okul rehber öğretmenine ve 8.sınıf öğrencilerine okulumuz, projelerimiz ve faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdiler. Bizleri okullarında en iyi şekilde ağırlayan misafirperver okul yöneticileri ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Şbt

Öğrencilerimize YKS öncesi Okul Rehberlik Servisi tarafından "YKS'ye 121 Gün Kala" konu başlıklı seminer düzenlenmiştir. Seminerde öğrencilerin çalışması gereken konuların özeti sunularak üstünden geçilirken etkili ve verimli ders çalışma yöntemleri ve hedeflerine giden yolda nasıl ilerlemeleri gerektiği konuları üzerinde durulmuştur.

Okul Rehber Öğretmenimiz Özge GÜNER’e teşekkür ederiz.

Şbt

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Tanıtım Faaliyetleri kapsamında Okul Tanıtım Komisyonumuz ( Okul Müdürü Yüksel ÇATAL, Hedef YKS 2024 Okul Koordinatörü-Fizik Öğretmeni Remzi SAMANCI, Pansiyon Müdür Yardımcısı-Psikolojik Danışman Bilal GÜNER ) ilçemizdeki Adnan Menderes Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Şbt

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Tanıtım Faaliyetleri kapsamında Okul Tanıtım Komisyonumuz ( Okul Müdürü Yüksel ÇATAL, Hedef YKS 2024 Okul Koordinatörü-Fizik Öğretmeni Remzi SAMANCI, Pansiyon Müdür Yardımcısı-Psikolojik Danışman Bilal GÜNER ) 15 Şubat 2024 Perşembe günü ilçemiz Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Ock

Sosyal Sorumluluk Programı çalışmaları hakkında öğrencilerimizin talep ettikleri camilerdeki din görevlilerini bilgilendirmek amacıyla, 10 Ocak 2024 Çarşamba günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı ONGUN, İlçe Müftümüz Sayın Abdullah KARACA ve cami din görevlileri ile Pansiyon yemekhanesinde kahvaltılı bir toplantı icra edildi. Toplantıda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ock

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Tanıtım Faaliyetleri kapsamında Okul Tanıtım Komisyonumuz (Okul Müdürü Yüksel ÇATAL, Hedef YKS 2024 Okul Koordinatörü-Fizik Öğretmeni Remzi SAMANCI, Pansiyon Müdür Yardımcısı-Psikolojik Danışman Bilal GÜNER) 11 Ocak 2024 Perşembe günü ilçemiz Karacabey Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Ock

Okulumuz, 2023–2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bursa İli Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen “Genç Sadâ” Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Bursa Üçüncüsü oldu.

Ock

Okulumuz, 2023–2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bursa İli Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen ''Genç Muhafızlar'' Hafızlık Yarışmasında Bursa İkincisi oldu.

Ock

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Tanıtım Faaliyetleri kapsamında Okul Tanıtım Komisyonumuz ( Okul Müdürü Yüksel ÇATAL, Hedef YKS 2024 Okul Koordinatörü-Fizik Öğretmeni Remzi SAMANCI ) 8 Ocak 2024 Pazartesi günü ilçemiz Muhsin Özdamar Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 12. Sınıf öğrencilerine MSÜ tanıtım semineri düzenlenmiştir. Etkinlikte öğrencilere MSÜ sınav sürecinin yanı sıra, Harp ve Astsubay okulları ile alakalı ayrıntılı bilgi verilmiştir. Seminer bitiminde öğrencilerin soruları cevaplanarak etkinlik sona ermiştir. Ayrıca süreçle alakalı önemli bilgilerin yer aldığı afişler sınıf panolarına asılmıştır.

Okul rehber öğretmenimiz Psikolojik Danışman Özge GÜNER’e emekleri için teşekkür ederiz.

Ock

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Tanıtım Faaliyetleri kapsamında Okul Tanıtım Komisyonumuz ( Okul Müdürü Yüksel ÇATAL, Hedef YKS 2024 Okul Koordinatörü-Fizik Öğretmeni Remzi SAMANCI, Pansiyon Müdür Yardımcısı-Psikolojik Danışman Bilal GÜNER ) tarafından 4 Ocak 2023 Perşembe günü ilçemiz Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Tanıtım Faaliyetleri kapsamında Okul Tanıtım Komisyonumuz ( Okul Müdürü Yüksel ÇATAL, Hedef YKS 2024 Okul Koordinatörü-Fizik Öğretmeni Remzi SAMANCI, Pansiyon Müdür Yardımcısı-Psikolojik Danışman Bilal GÜNER ) tarafından 28 Aralık 2023 Perşembe günü ilçemiz 14 Eylül Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Tanıtım Faaliyetleri kapsamında Okul Tanıtım Komisyonumuz ( Okul Müdürü Yüksel ÇATAL, Hedef YKS 2024 Okul Koordinatörü-Fizik Öğretmeni Remzi SAMANCI, Pansiyon Müdür Yardımcısı-Psikolojik Danışman Bilal GÜNER ) tarafından 25 Aralık 2023 Pazartesi günü ilçemiz Karacabey Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Tanıtım Faaliyetleri kapsamında Okul Tanıtım Komisyonumuz ( Okul Müdürü Yüksel ÇATAL, Hedef YKS 2024 Okul Koordinatörü-Fizik Öğretmeni Remzi SAMANCI, Pansiyon Müdür Yardımcısı-Psikolojik Danışman Bilal GÜNER ) tarafından 21 Aralık 2023 Perşembe günü ilçemiz Şehit Serkan Şahin Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Tanıtım Faaliyetleri kapsamında Okul Tanıtım Komisyonumuz ( Okul Müdürü Yüksel ÇATAL, Hedef YKS 2024 Okul Koordinatörü-Fizik Öğretmeni Remzi SAMANCI, Pansiyon Müdür Yardımcısı-Psikolojik Danışman Bilal GÜNER ) tarafından 18 Aralık 2023 Pazartesi günü ilçemiz İstiklâl Ortaokulunu ziyaret ettiler.