Şerafettin BAŞER - Müdür Yardımcısı

Samsun İli Ladik İlçesi Salur  Köyünde 1963 yılında doğdum.İlkokulu Salur köyü ilkokulunda okudum, ortaokulu ve liseyi Ladik Akpınar Öğretmen Lisesinde okudum, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitin Fakültesi Biyoloji Öğretmeliği bölümünü bitirdim.Öğretmen olarak ilk atamam; Diyarbakır Çermik İlçesi Dallıkaya Köyü ilkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandım,daha sonra Çermik Saray İlköğretim okuluna Fen Bilgisi Öğretmeni olarak atandım .2002 yılında Karacabey Lisesine Biyoloji Öğretmeni olarak atandım.2011 yılında Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesinde  Müdür Yardımcısı olarak göreve başladım, 2017 yılında Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladım halen bu göreve devam etmekteyim.