Yüksel ÇATAL - Okul Müdürü

KARACABEY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRÜ

1972 yılında Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Boruk Köyü’nde doğdum. İlkokulu doğduğum bu  köyde okurken 4 ve 5. sınıflarda, okuldan arta kalan zamanlarda hafızlık eğitimi aldım. Yedi yıl öğrenim gördüğüm Vezirköprü İmam Hatip Lisesinden  1991 yılında 1´incilikle mezun oldum. Aynı yıl Atatürk Üniversitesi Tarih Öğretmenliği Bölümü´nü kazandım. Bir yıl sonra 19 Mayıs Üniversitesi Tarih Öğretmenliği Bölümüne geçerek yüksek öğrenimini burada tamamladım. 11/09/1995 tarihinde de bakanlığımız bünyesinde Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak göreve başladım.

Lise sıralarında tanıyıp, okuyup sevdiğim Necip Fazıl´ın şu veciz ifadelerinde belirttiği "Zaman bendedir ve mekan bana emanettir." şuurunda bir gençlik yetiştirme ümit ve gayesini bilincimde daima canlı tutmaya ve uygulamaya çalıştım.

GÖREV KAYDIM

1995-2000 Bitlis / Merkez 100.Yıl Atatürk İlköğretim Okulunda Sosyal Bilgiler Öğretmenliği,

2000-2003 Bursa / Karacabey Subaşı İlköğretim Okulunda Sosyal Bilgiler Öğretmenliği,

2003-2004 Bursa / Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Tarih Öğretmenliği,