2023 / Mayıs Ayı Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Vizyon Belgesi Alan Başlığı altındaki “Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı” ile ilgili Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Mayıs Aayında okulumuzda yapılması planlanan faaliyet olarak " Sınava girecek 12.sınıf ve 8.sınıf öğrencilerinin rehberlik servisi ile bireysel olarak irtibatı sağlanır. Öğrenci koçluk sistemi uygulanır." maddesinden hareketle;

Okulumuzda; sınava girecek 12.sınıf öğrencilerinin rehberlik servisi ile bireysel olarak irtibatı sağlandı. Rehber öğretmenimiz Özge GÜNER tarafından sınava girecek 12.sınıf öğrencileri ile tek tek bireysel görüşmeler yapıldı ve kendilerine program verildi. Akademik başarıyı arttırmak, öğrencilerle birebir ilgilenmek için  öğrencilerimiz mevcut öğretmenlerimiz arasında paylaştırılarak koçluk sistemi oluşturuldu. Bu bağlamda; öğrencilerin akademik, mesleki gelişimlerine yönelik ( deneme sınavları sürecini takip, TYT-AYT durumları, okul ders durumları, devam-devamsızlık takipleri vb. ) rehberlik yapılarak koçluk sistemi aktifleştirildi. Öğrencilerle yapılan toplantılarda danışman öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere ikramlar yapılarak sıcak bir ortam oluşturuldu.

02-06-202302-06-2023

Yayın: 02.06.2023 - Güncelleme: 02.06.2023 23:19 - Görüntülenme: 137